Meerdere vestigingen

Als u inzet op groei, dan is het niet ondenkbaar dat uw onderneming meerdere vestigingen krijgt. Dat maakt uw onderneming succesvol, maar betekent ook meer administratieve lasten en contractbeheer. U zit er niet op te wachten om voor iedere vestiging aparte energiecontracten af te sluiten. Gecombineerd contractbeheer levert besparing op, overzicht en inzicht; als het gaat over uw energiezaken, dan kunnen wij u hierin adviseren welke oplossing de minste zorg en het grootste voordeel oplevert.

Meer inzicht, beter rendement

Met al uw energiekosten op één overzichtelijke nota heeft u altijd inzicht in uw energiezaken. Voor ondernemingen met meerdere locaties hebben wij een totaaloplossing, waarmee al uw nota’s en energieverbruik in één digitaal overzicht beschikbaar zijn en u de energiezaken van uw locaties kunt beheren, vergelijken en waar mogelijk besparingen kunt toepassen.

Samen met u stellen onze accountmanagers locatiecontracten op die aansluiten op uw energiewensen. Zo wordt complexe materie omgezet in inzichten die u helpen naar meer rendement voor uw onderneming. Met energieadvies en duurzame energieoplossingen helpen wij u op weg in de energietransitie.

Onze voordelen op een rij:
  • Overzichtelijke verzamelfacturen.
  • Eenvoudig aan- en afmelden van locaties en energieproducten.
  • Altijd een vast contactpersoon.
  • Maatwerkoplossingen in diensten, contract en administratie.
  • Gratis slimme meters voor al uw panden.
  • Praktische adviezen om uw huidige energieverbruik te verlagen.
  • Advies over duurzame energieoplossingen om uw rendement te verbeteren.
  • 100% groene stroom.
  • Scherpe energietarieven.

Heeft u een verbruik van meer dan 50.000 kWh stroom en/of meer dan 20.000 m3 gas per jaar?

Wij bespreken graag extra servicevoordelen. Meer weten over onze locatiediensten?

Maak nu een afspraak met ons accountteam

Veelgestelde vragen

Gas en elektriciteit

Wat is het gemiddelde gasverbruik per maand?

Hoeveel gas een huishouden verbruikt heeft te maken met verschillende factoren. Het type woning weegt daarin vaak het zwaarst. Lees hier meer over het gemiddelde gasverbruik per maand per type woning.

Hoe kan ik mijn netbeheerder bereiken?

Hieronder vindt u een overzicht van alle regionale netbeheerders met links naar hun contactpagina. U heeft alleen rechtstreeks met uw netbeheerder te maken als u grootverbruiker bent.

Coteq

Enexis

Liander

RENDO

Stedin

Westland Infra

Wie moet ik bellen bij een storing of gaslek?

Bij storingen of een (vermoeden van) gaslek belt u het Nationaal Storingsnummer 0800 9009. Dit nummer is gratis en 24 uur per dag bereikbaar.

Wanneer heb ik contact met mijn netbeheerder?

Als u een kleinverbruiker bent, heeft u alleen contact met uw netbeheerder als u uw aansluiting wilt verzwaren of verlichten. Alle andere zaken regelen wij voor u met de netbeheerder. De kosten die u aan ons betaalt voor het gebruik en onderhoud van het netwerk dragen wij ook af aan uw netbeheerder.

Bent u een grootverbruiker? Dan heeft u rechtstreeks een contract afgesloten met de netbeheerder en brengen wij u geen kosten in rekening voor het gebruik van het net. U onderhoudt zelf contact met de netbeheerder voor alle zaken die met het net en uw aansluiting te maken hebben.

Wie is mijn netbeheerder?

De netbeheerder wordt per regio bepaald. Wie de netbeheerder in uw regio is kunt u hier terug vinden. Op uw energienota’s staat tevens aangegeven wie uw netbeheerder is.

Meer vragen
 

Onze oplossingen

 

Samen staan we klaar voor elkaar maar ook voor de ander

We leveren graag een positieve bijdrage aan de maatschappij
21
mei

Waarom CO2-compensatie niet altijd is wat het lijkt

Bekijk artikel
01
mei

Bespaar energie: Droog je was buiten deze lente!

Bekijk artikel