Nieuws

ADO Den Haag en Innova Energie zetten de banden voort!

“Topsport kan niet zonder energie”

Onze samenwerking met ADO Den Haag krijgt een vervolg. Ook in het nieuwe jaar zullen wij stroom en gas blijven leveren aan het Cars Jeans Stadion, de thuisbasis van ADO Den Haag. Bovendien hebben wij onze Sky Lounge met minimaal één jaar verlengd. 2020 was een zwaar jaar voor de (sport) wereld, juist nu is het belangrijk elkaar te supporten.

Dat ADO Den Haag en Innova Energie een goede match zijn wordt onderstreept door het feit dat wij al sinds 2016 aan elkaar verbonden zijn door middel van verschillende partnerships en evenementen, als jeugdsponsor, energieleverancier en Sky Lounge-houder in het Cars Jeans Stadion.

Gert-Jan Bunt, Commercieel Directeur van ADO Den Haag, is dan ook erg content met de verlenging van Innova Energie.

We zijn als club trots dat we ook in 2021 nauw verbonden zullen zijn aan Innova Energie. Dit mooie Haagse bedrijf geeft ons al jaren energie, zowel letterlijk als figuurlijk. We hopen dat we onze samenwerking in de komende jaren verder kunnen intensiveren.

– Gert-Jan Bunt, Commercieel Directeur ADO Den Haag

 

“Aangezien topsport niet zonder energie kan willen wij juist in deze tijd onze jarenlange samenwerking met ADO Den Haag voortzetten”, reageert Commercieel Directeur Eelco Wessels Boer namens Innova Energie. “Hopelijk kunnen we in 2021 weer genieten van de gastvrijheid bij ADO Den Haag en veel mooie wedstrijden in het Cars Jeans Stadion bezoeken.”

 

ADO Den Haag verlengingg samenwerking

 

Gerelateerde blogs

Naar blogoverzicht
06
jun

Het coalitieakkoord: gevolgen voor jouw energierekening

Bekijk artikel
21
mei

Waarom CO2-compensatie niet altijd is wat het lijkt

Bekijk artikel