Nieuws

AZ Vrouwen comeback

Na een afwezigheid van twaalf lange jaren, hebben de AZ Vrouwen een comeback in de Eredivisie voor het seizoen 2023-2024 gemaakt. Deze terugkeer markeert niet alleen een nieuw hoofdstuk voor de club, maar is ook een goude aanwinst voor het vrouwenvoetbal in Nederland. De AZ-Vrouwen hebben een indrukwekkende historie met maar liefst drie landstitels en twee deelnames aan de UEFA Women’s Champions League. Met de comeback van een nieuw talentvol vrouwenteam, is AZ Alkmaar vastberaden om de succesvolle lijn door te zetten.

Onder leiding van ervaren coaches, zijn de AZ Vrouwen klaar om de strijd aan te gaan met clubs als FC Twente Vrouwen en PSV Vrouwen. Met de nieuwe mix van jeugdig enthousiasme en tactische ervaring is het een spannend seizoen.

Als trotse shirtpartner van AZ Vrouwen, is Innova Energie verheugd om deel uit te maken van deze frisse comeback. Wij geloven sterk in de kracht en potentie van vrouwenvoetbal in Nederland en zijn enthousiast om bij te dragen aan de groei ervan.

Dé wedstrijd van 23 maart!

Eén van de hoogtepunten van dit seizoen wordt de wedstrijd op 23 maart, waar de AZ Vrouwen het opnemen tegen FC Twente in het AFAS Stadion. Deze wedstrijd is niet alleen cruciaal voor onze vrouwen, maar dient ook als een platform om vrouwenvoetbal verder op de kaart te zetten in Nederland. Innova Energie zal aanwezig zijn met een eigen Energieplein met diverse leuke activiteiten voor jong en oud om zo de vrouwen aan te moedigen.

Wij nodigen alle voetbalfans uit om deze wedstrijd bij te wonen en te genieten van een geweldige pot vrouwenvoetbal. Scoor nu je tickets via www.az.nl/nl/wedstrijd/az-vrouwen-fc-twente-vrouwen-23-03-2024 en juich samen met ons de vrouwen naar de overwinning!

Meer weten over de samenwerking tussen Innova Energie en de AZ-vrouwen? Lees het hele verhaal op www.innovaenergie.nl/innova-sponsort-az-alkmaar/ 

 

Gerelateerde blogs

Naar blogoverzicht
18
jun

Mobiele airco vs. ventilator – wat is de beste keuze?

Bekijk artikel
06
jun

Het coalitieakkoord: gevolgen voor jouw energierekening

Bekijk artikel