DuurzaamNieuws

Doe mee met Warmetruiendag

Vrijdag 15 februari 2019 is het weer Warmetruiendag. Op deze dag gaat Nederland gezamenlijk energieverspilling te lijf door de verwarming lager te zetten en energiebesparingssuccessen te delen. Het motto van de actie luidt, samen energie besparen, geeft energie! Meedoen is dan ook simpel, zet de verwarming lager, trek een warme trui aan en bespaar gezellig en comfortabel 6% energie!

Jaarlijks doen ruim 200.000 mensen mee aan Warmetruiendag. Naast mensen thuis, scholen en overheden doen ook bedrijven mee met het maatschappelijke initiatief. Niet alleen omdat het leuk en zinvol is om energie te besparen, ook vanuit een maatschappelijke missie of om collega’s, klanten en leveranciers te inspireren.

Laten we elkaar inspireren. 36% van de Nederlandse bevolking heeft het met familie, vrienden of collega’s wel een paar keer per maand over klimaatverandering. Praten over klimaatverandering is al een stap naar een duurzamere wereld. Het grootste gedeelte van de Nederlanders gelooft dat gedragsverandering bij mensen zelf de oplossing is voor het klimaatprobleem, een betere wereld begint tenslotte bij onszelf!

Bron: Warmetruiendag

 

Gerelateerde blogs

Naar blogoverzicht
21
mrt

Bespaar geld en gas in de lente en zomer

Bekijk artikel
03
mrt

Benieuwd naar uw verbruik t.o.v. het prijsplafond?

Bekijk artikel