Nieuws

Relatie intermediairs

Afgelopen week zijn wij door Radar benaderd over onze samenwerking met één van onze intermediairs.

Waar staat Innova Energie voor?

Innova Energie heeft maar één belang en dat is energie leveren aan tevreden klanten. Wij vinden het bijzonder vervelend dat er klanten zijn die ontevreden zijn met de handelswijze van één van onze intermediairs en hier misschien zelfs gefrustreerd over zijn. Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn.

Intermediairs, partners & bemiddelaars

Wij werken, naast onze eigen verkoopkanalen, samen met verschillende partijen om ondernemend Nederland te bereiken met onze energieproposities. Daarvoor maken wij duidelijke afspraken met intermediairs, partners en bemiddelaars. Wij zijn transparant over de afspraken met onze verschillende typen verkoopkanalen en beschrijven deze uitgebreid op onze website. Zie: Onze verkoopkanalen.

Kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening en die van onze intermediairs. Klachten over handelswijzen nemen wij serieus en worden maandelijks gemonitord door onze medewerkers. Op basis hiervan doen wij ook aanbevelingen aan onze intermediairs en maken wij duidelijke afspraken om de servicekwaliteit te verbeteren. Ook de uitzending van Radar zullen wij hierin meenemen.

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ga naar contactformulier
 

Gerelateerde blogs

Naar blogoverzicht
18
jun

Mobiele airco vs. ventilator – wat is de beste keuze?

Bekijk artikel
06
jun

Het coalitieakkoord: gevolgen voor jouw energierekening

Bekijk artikel