Overig

Ik heb mijn verhuizing aan EnergieFlex doorgegeven. Is deze verhuizing wel verwerkt?

Door het faillissement is EnergieFlex niet gestart met de levering van energie op uw nieuwe adres. Het energiecontract is dus niet verhuisd. Wij adviseren u de verhuizing met spoed aan ons door te geven als u nog geen energiecontract heeft op uw nieuwe adres. Als u dat niet doet, informeert uw netbeheerder u per post over de gevolgen. Het kan dan zelfs gebeuren dat u afgesloten wordt van energie.

In verband met het faillissement van EnergieFlex kan het zijn dat de opzegging van het oude adres ook nog niet verwerkt is. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice zodat wij kunnen controleren of uw opzegging juist verwerkt is.

Ik wil geen klant worden bij Innova Energie. Hoe regel ik dat?

Op 1 november wordt u automatisch klant bij Innova Energie. Dat kunnen we niet tegenhouden omdat we de energielevering voor alle klanten van EnergieFlex in één keer overnemen. U ontvangt hierop volgend een zeer concurrerend aanbod voor een energiecontract met vaste tarieven van ons. We adviseren u om dat aanbod nog even af te wachten. Wilt u dan alsnog overstappen naar een andere energieleverancier dan kan dat natuurlijk. Houd wel rekening met en een opzegtermijn van 30 dagen.

Ik wil nu klant worden bij Innova Energie. Kan dat?

Dat vinden wij natuurlijk leuk om te horen! Om klant bij ons te worden hoeft u niets te doen. Vanaf 1 november bent u namelijk automatisch klant bij ons. U ontvangt dan ook snel een heel concurrerend aanbod voor een energiecontract met vaste tarieven. Houdt u mailbox hiervoor goed in de gaten.

Wat houdt het faillissement van EnergieFlex in en wat betekent dit voor mij?

Innova Energie neemt alle klanten van het failliet verklaarde EnergieFlex over. Om de levering van stroom en gas zo soepel mogelijk te laten doorlopen zal Innova Energie vanaf 1 november 2018 alle voormalige klanten van Energieflex gaan voorzien van energie.

EnergieFlex levert u stroom en gas tot en met 31 oktober 2018. Tot deze datum kon u met al uw vragen terecht bij Energieflex. Vragen met betrekking tot het faillissement en de afwikkeling hiervan kunt u per e-mail stellen aan de curator. Vanaf 1 november 2018 levert Innova Energie u stroom en gas en kunt u met alle vragen over uw nieuwe contract bij ons terecht.

 

Gaat EnergieFlex een doorstart maken?

Nee, EnergieFlex zal geen doorstart maken en alle klanten zullen overgaan naar Innova Energie.

Wat gebeurt er nu met mijn zonnepanelen?

Het contract voor uw zonnepanelen is gesloten met de enie.nl. Zij staan los van EnergieFlex en blijven dus gewoon aan hun verplichtingen voldoen. Er verandert dus niets omtrent uw zonnepanelen.

Neemt Innova Energie ook de sponsoring van EnergieFlex over?

Wij nemen de sponsoractiviteiten van Energieflex niet over. Innova Energie is al sponsor van meerdere sportclubs.