Compensatie

Waarom heb ik geen bericht ontvangen over de € 190,- compensatie van december?

Als u voor 1 november 2022 klant bent geworden heeft u een e-mail ontvangen met aankondiging van de € 190,- compensatie in november en december, daarom ontvangt u in december geen bericht hierover.

Bent u tussen 1 november en 1 december klant geworden? Dan ontvangt u een bericht met aankondiging voor het ontvangen van € 190,- over de maand december.

Wat is de tijdelijke compensatieregeling van €190,-?

Per 1 januari 2023 gaat het prijsplafond in. De overheid wil daarbovenop huishoudens en andere kleinverbruikers vóór die tijd al helpen met de gestegen energiekosten. Daarom krijgt u een extra compensatie van €190,- in november en december.

Wij keren de compensatie aan u uit als u op 1 november of 1 december stroom van Innova Energie ontvangt via een kleinverbruik aansluiting met woonfunctie. Heeft u meerdere dergelijke aansluitingen? Dan ontvangt u de compensatie per aansluiting.

Op welk rekeningnummer ontvang ik de compensatie?

Wij keren per maand de compensatie van €190,- aan u uit op het bij ons bekende rekeningnummer. Betaalt u via automatische incasso? Dan is het rekeningnummer bij ons bekend! Deze vindt u  in het klantportaal Mijn Innova  onder het kopje “Mijn gegevens” en vervolgens “Betaalgegevens”. Is uw rekeningnummer  niet bekend bij ons? Geef deze dan via Mijn Innova  zo snel mogelijk door.

 

Ik heb alleen gas bij Innova Energie, krijg ik dan ook compensatie?

Nee. U ontvangt de korting via de stroomaansluiting. Heeft u meerdere stroom- aansluitingen, dan ontvangt u voor elke aansluiting € 190,-. De korting is niet voor aansluitingen zonder verblijfsfunctie (zoals bijvoorbeeld een garagebox). Krijgt u stroom geleverd via een andere leverancier? Dan ontvangt u de compensatie via hen.

Wanneer krijg ik de €190,- op mijn rekening?

De compensatie wordt niet verrekend met uw termijnbedrag en ontvangt u los achteraf, uiterlijk voor de 30e van november en december. Heeft u een betalingsachterstand? Dan verrekenen wij deze eerst voor u.

Wij keren de compensatie aan u uit als u op 1 november of 1 december stroom van Innova Energie ontvangt via een kleinverbruik aansluiting met woonfunctie. Heeft u meerdere dergelijke aansluitingen? Dan ontvangt u de compensatie per elektra aansluiting.