-

Geldt de aanbieding ook voor consumenten met stadsverwarming?

Nee, de aanbieding geldt alleen voor consumenten die gas & stroom afnemen. Klanten met stadsverwarming voldoen helaas niet aan de voorwaarden van deze aanbieding. Echter, we hebben ook scherpe aanbiedingen voor klanten met stadsverwarming. Bekijk hier jouw aanbod.

Hoe kan ik bijhouden hoeveel energie ik heb teruggeleverd en onder de 2.000 kWh blijven?

In ons Mijn Innova portal kunt u eenvoudig zien hoeveel energie u heeft teruggeleverd. Dit helpt u om overzicht te houden en ervoor te zorgen dat u onder de 2.000 kWh blijft. Zo blijft u in controle over uw energieverbruik en voorkomt u onverwachte kosten.

Wat gebeurt er als ik meer dan 2.000 kWh teruglever?

Bij een saldering boven de 2.000 kWh blijven de gebruikelijke staffels van kracht.

Wat gebeurt er als ik verhuis?

Als je verhuist, kun je je energiecontract eenvoudig meenemen naar je nieuwe adres. Geef je verhuizing door via de Mijn Innova-portal en wij regelen de rest.

Hoe lang duurt het voordat mijn overstap naar Innova Energie is geregeld?

De overstap naar Innova Energie is snel en eenvoudig. Nadat je je hebt aangemeld, zorgen wij voor de rest en is je overstap binnen enkele weken voltooid.

Wat zijn de voordelen van het kiezen voor Innova Energie?

Bespaar direct op je energierekening, draag bij aan een duurzame toekomst met 100% groene stroom, en regel eenvoudig je energiezaken zelf via de Mijn Innova-portal.