Dierenambulance

De energie om te delen.

Wederom hebben we weer een ontzettend leuk initiatief kunnen organiseren! Onze skylounge is weer ingezet om mensen die als vrijwilligers fantastisch sociaal maatschappelijk werk verrichten, in het zonnetje te zetten.

We hebben 4 mannen van de dierenambulance in Alpen aan den Rijn en omstreken mogen verwelkomen. We hebben uitbundig van de wedstrijd ADO Den Haag – Vitesse kunnen genieten. De sfeer zat er in ieder geval vanaf het begin van de avond al goed in!

We zijn blij dat Rob, Gerard, Nico en Marco, 4 mannen met een groot hart voor het welzijn, opvang en redden van dieren een fantastisch hebben kunnen bieden. Fijn dat jullie van de avond hebben genoten. Een spannende wedstrijd, bijzondere verhalen en zelfs de getekende ADO voetbal gewonnen!

Wilt u ook iets goed doen, steun dan de dierenambulance via Stichting DierenLot! Heeft u ook een goed idee om de skybox voor in te zetten? Of heeft u een kennis die sociaal maatschappelijk werk doet? Laat het ons dan weten! Energie geven, daar krijgen we meer energie van!