Samen.

Investeren in de toekomst.

Met het doel om ons sociaal maatschappelijk in te zetten in onze nabije omgeving, willen wij onze skylounge bij ADO niet alleen tijdens wedstrijden inzetten maar ook voor workshops en presentaties.

Daarom kreeg een groepje van 11 studenten van het Mondriaan College uit Den Haag vandaag een workshop in de skylounge van Innova Energie. Docent Commerciƫle Economie, Ivo Doesburg geeft zijn studenten een college over netwerken en het gebruik van LinkedIn.

Onze medewerker Max Devilee geeft vooraf aan het college een korte introductie en deelt zijn ervaringen omtrent sales en netwerken. Hij geeft de studenten mee dat het vooral belangrijk is authentiek te zijn en persoonlijk contact te leggen om je netwerk uit te breiden. Een ander advies van Max is om naar netwerk events te gaan, daar ontmoet je makkelijk mensen en raak je snel in gesprek met elkaar. Na of zelfs tijdens het netwerken zoek je degene die je hebt gesproken op LinkedIn en voeg je hem of haar toe aan je netwerk. Het advies van de docent ligt in dezelfde lijn. Je kunt een toekomstige baan of stageplek via LinkedIn vinden. Kortom LinkedIn ondersteunt het face to face contact voor het opbouwen van je netwerk.

De studenten waren zichtbaar erg onder de indruk van de locatie en het advies van Max. Al met al een goede inzet van onze skylounge!