Stichting Jarige Job

Omdat we elkaar nodig hebben

Stichting Jarige Job is een organisatie die wij al langer in het vizier hebben. Deze organisatie helpt kinderen in Nederland die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat er thuis geen geld voor is. Dit doen zij door het schenken van verjaardagboxen aan de familie of verzorgers. Hierin zit alles wat er nodig is voor een leuke verjaardag. Cadeautjes, traktaties en versieringen!

Inmiddels kunnen zo’n 80.000 kinderen per jaar hun verjaardag vieren dankzij  Stichting Jarige Job. Dat is natuurlijk fantastisch! Met ons oog voor sociale betrokkenheid was dit initiatief er eentje die wij maar al te graag wilden steunen.

 

Een donatie van €15.800!

Vorig jaar (2020) doneerden wij voor een bepaalde periode €10,- per nieuw online energiecontract aan Stichting Jarige Job. Elke euro konden zij erg goed gebruiken, want van het bedrag zijn uiteindelijk 451 kinderen blij gemaakt met een verjaardagsbox!

Stichting Jarige Job donatie

 

En een donatie alleen vonden we natuurlijk niet genoeg. Daarom hielpen wij Stichting Jarige Job met iets waar zij goed hulp bij kunnen gebruiken:

 

Helpen met inpakken van verjaardagsboxen

De verjaardagsboxen moeten natuurlijk ook ingepakt worden. En dat is een hele klus. Stichting Jarige Job kan daarom alle handjes gebruiken hierbij. En dat is precies waar onze medewerkers, verdeeld over 2 dagen in 2021, mee hielpen. Het was een dag die ons allen nog bewuster heeft gemaakt van hoeveel kinderen er eigenlijk uit een omgeving komen waar er (haast) geen geld is om een verjaardag te vieren.

Maar naast onze steun hebben we er met z’n allen ook een erg gezellige én competitieve dag van gemaakt, want:

Samen hebben we maar liefst 840 dozen ingepakt!

 

Innova Energie bij Stichting Jarige Job

 

Samen zetten we ons in voor mensen die het nodig hebben, zoals in dit geval kinderen die anders niet eens hun verjaardag kunnen vieren. Van energie geven krijg je energie. Daar doen we het voor.