Duurzame energie met korting op een e-bike & gratis opladen

 

Uw voordeel bij het afsluiten van een energiecontract bij Innova Energie met deze actie:
  • Scherp geprijsde duurzame (groene) stroom en gas
  • Een jaar lang gratis uw e-bike opladen t.w.v.  €50,-
  • €250,- korting op het fietsleasebedrag

 

 

Interesse in deze actie? Laat uw e-mail achter!

Meer informatie over hoe we met uw persoonsgegevens omgaan vindt u in onze privacy verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Met uw hulp kunnen we onderzoeken of er genoeg interesse is om voordelig elektrisch te fietsen in combinatie met een scherp energiecontract. Wij gebruiken uw e-mail alleen om u op de hoogte te houden van deze vrijblijvende actie. Wij laten het weten zodra u de actie kunt verzilveren.Innova Energie bestaat 10 jaar en wilt dit samen met u vieren! Deze unieke samenwerking met Fietslease Holland is daar een uiting van. Wij streven beiden naar een duurzamere samenleving, elk op onze eigen manier. Onze producten vullen elkaar dan ook uitstekend aan. Daarom bundelen we deze tot één mooie actie, zodat u kan profiteren op twee fronten. Op naar een duurzamere wereld!

Sluit een duurzame energiecontract af bij Innova Energie en ontvang €250,- korting op het leasebedrag + 1 jaar lang gratis uw e-bike opladen t.w.v. €50,-.

Fietslease Holland heeft een groot assortiment moderne, elektrische fietsen die tegen scherpe maandelijkse leasetarieven worden aangeboden. Ze streven ernaar de mobiliteit in Nederland te verbeteren. Hierdoor wordt er een gezondere werk- en leefomgeving gecreëerd. Bekijk hier meer informatie over Fietslease Holland en hun e-bikes.