Duurzame energie en gratis stroom voor uw E-bike

Innova Energie en Fietslease Holland bieden een unieke actie.

Innova Energie en Fietslease Holland slaan de handen ineen en bieden een unieke kans om groene stroom te combineren met een e-bike naar keuze.

Uw voordeel:

  • Scherp geprijsde duurzame stroom en gas
  • Een jaar lang gratis uw e-bike opladen t.w.v.  €50,-
  • €250,- korting op uw leasebedrag.

Wij, Innova Energie, bestaan 10 jaar en willen dit samen met u vieren. Deze unieke samenwerking is daar een uiting van. Zoals u van ons mag verwachten, leveren wij u groene stroom en gas tegen aantrekkelijke tarieven. Overzichtelijk en gemakkelijk.

Onze partner Fietslease Holland heeft een mega groot assortiment elektrische fietsen en biedt deze tegen scherpe leasetarieven aan. Zij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Woon- en werkvervoer wordt extra plezierig en uw mobiliteit en gemak zijn uitstekend geregeld. Gekoppeld aan deze unieke actie met maar liefst €250,- korting op het leasebedrag én gratis uw fiets opladen t.w.v. €50,-.  Dankzij duurzame energie via Innova Energie, bent u perfect op weg de komende jaren. Klik hier voor meer informatie over Fietslease Holland en de e-bikes.

Binnenkort kunt u deze actie verzilveren. Profiteer dubbel door voor duurzame voordelige energie te kiezen van Innova Energie + een duurzame fiets en ontvang de korting van in totaal €300,-!


Bedankt voor uw interesse in onze combi-deal. Met uw hulp kunnen we onderzoeken of er genoeg interesse is om voordelig elektrisch te fietsen in combinatie met een scherp energiecontract. Laat uw e-mail achter als u op de hoogte gehouden wilt blijven van deze actie. Wij gebruiken uw e-mail alleen om u op de hoogte te houden van deze vrijblijvende actie.

Meer informatie over hoe we met uw persoonsgegevens omgaan vindt u in onze privacy verklaring

  • Contactgegevens:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.