Slimme meter

De slimme meter houdt uw energieverbruik beheersbaar. Hierdoor kunt u uw energie betaalbaar houden. U ontvangt één keer per twee maanden een verbruiksoverzicht van ons. Hierdoor wordt besparen op de energie makkelijker. U kunt op de pagina 'login portaal' zien hoe u kunt besparen. Ook kunnen wij met uw toestemming zien en adviseren waar u kunt besparen. De verbruiksoverzichten van de slimme meter zorgen ervoor dat u beter op de hoogte bent van uw energieverbruik. Besparen op uw energiegebruik wordt hierdoor veel makkelijker. Dat scheelt u niet alleen in uw portemonnee, maar is ook goed voor het milieu.

Om uw energieverbruik te verlagen en uw energiekosten te reduceren plaatsen wij als eerste stap de gratis een slimme meter. Deze digitale meter met informatie- en communicatietechnologie zorgt ervoor dat u uw energieverbruik kunt volgen op uw login portaal.

De slimme meter biedt u de volgende voordelen:

  • Energiebesparing: U krijgt een beter inzicht in uw energieverbruik. Zo kunt u verspilling vermijden
  • Geldbesparing: Wij geven u een duidelijk overzicht in al uw facturen met exacte waarden. Hiermee vermijden wij misverstanden over uw betalingen. Wij bundelen uw facturen tot één overzichtelijke factuur
  • Tijdbesparing: Niemand hoeft nog langs te komen om de meterstanden op te nemen, omdat deze automatisch met uw toestemming uitgelezen kunnen worden

Bekijk hier hoe de slimme meter werkt.

Omgevingsanalyse

Na het plaatsen van de slimme meter, combineren wij deze meetgegevens met een analyse van uw situatie. We bekijken welke verbeteringen er mogelijk zijn. Kunnen er zonnepanelen geplaatst worden? Kan uw isolatie verbeteren?

Advies

Tot slot bieden wij u een op maat gemaakt advies voor de korte en lange termijn. Dit advies kan gaan over energiebesparende maatregelen zoals verlichting, zonnepanelen of over de subsidies die uw kosten minimaliseren.

Klik hier voor meer uitleg over energie besparen.