Van ondersteunende kracht naar bewuste energieleverancier

Innova Energie is in 2010 gestart met het leveren van energie. Ons deskundige team bouwde voordien heel wat ervaring op als ondersteuner van het backoffice proces voor andere energieleveranciers. Hieruit groeide het idee om zelf energie te leveren. Wij willen uw bewuste energieleverancier zijn op basis van deze kernwaarden:

 • Klantgerichtheid
  Persoonlijk contact is erg belangrijk voor ons. Via onze internetkanalen, e-mail en snelle telefoonservice willen wij altijd verbonden blijven met onze klanten. U krijgt bij ons geen lange wachttijden of dure telefoonnummers. Met onze ervaring kunnen wij u met raad en daad bijstaan bij al uw vragen. Tevens hechten wij veel waarde aan uw privacy. Wij maken gebruik van veiligheidsprocedures, onder meer door bij de verwerking van uw persoonsgegevens de grootst mogelijke zorgvuldigheid te waarborgen.
 • Betaalbaarheid
  U betaalt geen cent te veel voor onze gecertificeerde, groene energie. Zonder meerprijs en voor scherpe tarieven werkt u samen met ons aan een duurzame toekomst. Dit scheelt u in uw portemonnee. Indien u betalingen heeft openstaan, dan bellen wij u om u eraan te herinneren. Zo hopen wij u nooit voor moeilijkheden te laten opdraaien.
 • Duurzaamheid
  U krijgt van ons 100% groene stroom.Ook met het certificaat van Certiq verzekeren wij u van de gecertificeerde oorsprong van onze duurzame energie. Daarnaast kunt u van ons advies krijgen over energiebesparende maatregelen. Zo werken wij samen aan een duurzame wereld voor onszelf en toekomstige generaties.

  Stroometiket

  Zekerheid over de afkomst van uw groene stroom
  Klanten van Innova Energie zijn gegarandeerd van 100% groene stroom. Op de afbeelding kunt u zien in welke verhouding wij uit onze energiebronnen putten. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) controleert de gegevens over de herkomst van elektriciteit. Zo weet u zeker dat Innova u duurzame energie levert.


 • Innovatie
  Innoveren maken wij waar door ons assortiment continu uit te breiden met nieuwe, energiebesparende producten en maatregelen. Daarnaast blijven wij ontwikkelingen volgen en passen deze wanneer mogelijk toe. Wij zijn één van de weinige leveranciers die een licentie heeft voor de P4 Portal in combinatie met de slimme meter. Dit gehele programma heet Stroomopwaarts. Hiermee vereenvoudigen wij het administratieve proces voor de klant en kunnen wij onder andere (na toestemming) de meterstanden op afstand aflezen. Wij zijn als leverancier hierdoor het enige nodige aanspreekpunt voor onze klanten. Dit zorgt voor een snellere service, kortere lijnen en meer duidelijkheid voor onze klanten. In de nabije toekomst zullen wij alle vereisten uit het programma kunnen aantonen.