Innova verwelkomt klanten EnergieFlex

Innova verwelkomt klanten EnergieFlex

Vrijdag 26 oktober 2018

Innova Energie neemt alle klanten van het failliet verklaarde EnergieFlex over. Om de levering van stroom en gas zo soepel mogelijk te laten doorlopen zal Innova Energie vanaf 1 november alle klanten van EnergieFlex gaan voorzien van energie.

Thai Nguyen, directeur Innova Energie: “Wij begrijpen dat het faillissement voor de klanten van EnergieFlex een vervelende ervaring is. Daarom staan wij graag klaar voor de gedupeerde klanten en nemen wij direct de levering over zodat zij onder geen beding zonder stroom en gas komen te zitten.”

Leverancier Innova Energie

Innova Energie staat in de energiebranche bekend als zakelijke energieleverancier en is al enige jaren voor ondernemers een financieel stabiele partner in de ontwikkeling naar duurzaam omgaan met energie. Door de overname van klanten van EnergieFlex geeft Innova Energie invulling aan haar ambitie om naast de zakelijke markt ook te groeien binnen de consumentenmarkt.

Voorstel

De voormalige klanten van EnergieFlex krijgen vanaf 1 november energie geleverd van Innova Energie. Begin november ontvangen zij van Innova Energie een voorstel voor een nieuw voordelig energiecontract. Daarnaast krijgen zij direct toegang tot de mogelijkheden en ervaring die Innova Energie te bieden heeft. Innova Energie draagt zorgt voor een gemakkelijke overgang en een snelle bereikbaarheid om de klanten zoveel mogelijk te ontzorgen.

Toelichting

Vanaf september is er vanuit EnergieFlex gezocht naar een oplossing voor de negatieve financiële ontwikkelingen binnen EnergieFlex. Doordat Innova Energie al jaren een financieel stabiele organisatie is met ruime ervaring binnen de energiebranche, is er een gesprek op gang gekomen. In eerste instantie is er gezocht naar oplossingen om EnergieFlex en haar klanten continuïteit te bieden. Door de stijgende marktprijzen heeft EnergieFlex zich toch niet staande kunnen houden binnen de energiemarkt. Mede door de betrouwbaarheid en zekerheid die Innova Energie te bieden heeft is de leverancier de aangewezen partij om de doorlevering van energie te garanderen.

Innova Energie

Innova Energie is sinds 2002 actief als energieleverancier en heeft al jaren een financieel stabiele relatie met ondernemers in het MKB. Door de overname van klanten van EnergieFlex geeft Innova Energie invulling aan haar ambitie om naast de zakelijke markt ook te groeien binnen de consumentenmarkt. Innova Energie is een stabiele leverancier die met concurrerende prijzen haar klanten voorziet van duurzame energieoplossingen.