Stichting Jarige Job

Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Voor tienduizenden kinderen in Nederland is dit niet het geval.

Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautje, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelf ziek.

Stichting Jarige Job trakteert kinderen uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag. Zij geven geen geld, maar een verjaardagsbox vol met versiering, traktaties voor de klas en leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.

Wat wij doen

Wij bij Innova Energie vinden dit zo’n mooi gebaar dat wij er op onze verjaardag graag aan meedragen. Zo doneren wij bij elk nieuw contract € 10,- in jouw naam! Daarbij steken wij ook onze handen uit de mouwen en gaan wij gezellig een dagje helpen kado pakketten inpakken bij Stichting Jarige job.

Helpt u mee sparen?

Op ons kantoor sparen wij met z’n allen om elke keer weer de Jarige Job spaarkaart vol te krijgen, een euro’tje per keer. Met een volle spaarkaart (€ 35,-) kunnen wij een kind in Nederland een hele leuke verjaardag geven. Wilt u thuis, op werk of op jouw club ook helpen sparen? Vraag dan een spaarkaart aan en help ons hun te helpen hun verjaardag te vieren.

Spaarkaart aanvragen

Kijk hoeveel u kunt besparen

Nu tot
€ 300,-
Cashback!

 

+ donatie
€ 10,-
Stichting
Jarige Job