Werken bij Innova Energie

Werken bij Innova Energie betekent werken in een omgeving waarin jij het beste uit jezelf kunt halen. Een omgeving waar naar elkaar geluisterd wordt, nieuwe ideeën worden gestimuleerd en waar er naast hard werken ook veel plezier met elkaar wordt beleefd.

Het familiaire gevoel binnen onze organisatie maakt onze bedrijfscultuur uniek. Dit is geen standaardpraatje, maar een punt die juist door veel van onze medewerkers regelmatig wordt benoemd. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze goed verzorgde lunches, (online) borrels, relaxruimte, ping pong toernooien en FIFA-potjes tijdens de lunch!

Bij Innova Energie geloven wij in onze medewerkers, waardoor wij middels vrijheid, flexibiliteit en goede arbeidsvoorwaarden een motiverende, gezonde werkomgeving kunnen creëren. Een werkomgeving waarin jij jezelf kan ontwikkelen.

Niet alleen bouwen wij duurzame relaties met onze medewerkers, maar ook met onze klanten, partners en instanties. Wij zetten ons in voor een duurzame wereld en zoeken daarom altijd medewerkers die deze duurzaamheidsvisie onderschrijven en zich daarvoor 100% inzetten.

Wil je meer over ons weten? Bekijk de ‘over ons’-pagina of onze Facebook en LinkedIn.

Klinkt dit als een omgeving waar jij graag zou willen werken? Bekijk hieronder of er een vacature openstaat die bij jou past!

 

In deze privacyverklaring voor sollicitanten informeren wij u over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Deze privacyverklaring betreft een aanvullende verklaring op onze algemene privacyverklaring.

 


Onze openstaande vacatures

 

Sales Support Medewerker

Projectmanager

Teamleider Backoffice

Medewerker Backoffice

Medewerker Klantenservice

Medewerker Debiteuren

Accountmanager Commerciële Binnendienst

Allround Marketeer

Accountmanager Duurzame Energie

Open sollicitatie

 

Het sollicitatietraject; wat je kunt verwachten

Sollicitatieproces Innova Energie

Afhankelijk van de vacature kunnen er stappen overgeslagen worden.


 

 

Vragen over vacatures? Onze Recruiter Tim helpt je graag!