Jessie’s Cuisine

Oog voor de ondernemer

Gewoon het juiste adres

Toen ik in 2012 begon met Jessie’s Cuisine wist ik dat ik een duizendpoot zou worden. Er komt zoveel bij kijken als je ondernemer wordt en bij energie sta je al helemaal niet lang stil; het moet er gewoon zijn. Dan is het fijn als een ervaren partij tegen je zegt: “We gaan het gewoon voor u regelen.”

Zakelijk declareren

Dankzij Innova Energie kwam ik erachter dat ik mijn energierekening ook zakelijk kon declareren. Dat is wel handig, want als kleine ondernemer ben ik een relatieve grootverbruiker als het om energie gaat. Ik heb een groot fornuis, een vaatwasser die constant aan staat en een grote vriezer én koelkast van beide 700 liter. Dat heb je nu eenmaal nodig als creatieve culinaire kookgek die dagelijks mediterrane maaltijden staat te bereiden. Maar dat kost wel behoorlijk wat energie. Toch ging het mij niet per se om een laag tarief; ik wilde gewoon zorgeloos aan de slag kunnen!

Meedenken

Bij Innova Energie had ik direct het gevoel dat ik werd begrepen als ondernemer, dat ik bij het juiste adres was. Het ontzorgen en het met me meedenken, was voor mij een prettige ervaring. Pas later kwam ik erachter dat de tarieven ook scherp waren en dat ik niet extra betaal voor de service. Ik ontvang bijvoorbeeld regelmatig een praktische tip om efficiënter met energie te kunnen omgaan. Waar mogelijk pas ik dit ook toe. Dat scheelt op mijn energierekening en zo kan ik ook nog mijn steentje bijdragen als het om duurzaamheid gaat. Gewoon handig dus.