Verhuur uw dak of land voor de plaatsing van zonnepanelen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zonder investering en risico!

Heeft u een bedrijf of stuk land met een (dak)oppervlakte van minimaal 1.500 m²? Dan komt u in aanmerking voor dakverhuur. Help mee aan de energietransitie én verdien er zelfs aan. Innova Duurzaam biedt de perfecte huuroplossing middels een huurconstructie. Wij huren uw oppervlakte, nemen de gehele investering op ons en blijven eigenaren van de zonnepanelen. Het enige dat u betaalt, is de maandelijkse energierekening die gelijkstaat aan het bedrag dat u nu voor de energie betaalt. Daarbovenop ontvangt u maandelijks een huurbedrag, dat kan oplopen tot wel tienduizenden euro’s per jaar. Zo is maatschappelijk verantwoord ondernemen wel heel makkelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Contact opnemen

 

Het dakverhuur-traject in 3 stappen

✓ Kennismaking & haalbaarheids-check

In deze stap wordt het u helder gemaakt hoe onze huurconstructie precies in elkaar zit en wat dit voor u kunt betekenen. U krijgt uitleg over het opwekken van zonne-energie in het algemeen en over het dakverhuurproces. Wij maken een eerste inschatting van de mogelijkheden voor uw bedrijf én de inkomsten die door u gegenereerd gaan worden.

✓ Offerte

In deze stap vertellen wij u alles over de subsidie(s) van de overheid en natuurlijk onze investering in uw dak of land. Ook wordt duidelijk wat u zult gaan besparen. Tot slot bieden wij u een offerte op maat aan.

✓ De uitvoer

Ten eerste zullen wij de subsidie(s) voor u aanvragen. Na akkoord hierop kan de installatie op uw dak beginnen! Onze installateurs zorgen er voor dat alles snel en zorgvuldig wordt geplaatst.

Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen.
Wij nemen graag vrijblijvend alle mogelijkheden voor uw bedrijf door.