Duurzaam voor ondernemers

Duurzame energieoplossingen om energie te besparen en uw bedrijfsrendement te verbeteren. Bij Innova Energie bieden we altijd een passende oplossing op maat.

Haal rendement uit de zon met zonnepanelen, bekijk de mogelijkheden voor elektrisch rijden of ga makkelijk en snel energie besparen met ons Energie Monitoring Systeem.

Benieuwd naar de mogelijkheden om te verduurzamen binnen uw bedrijf? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!


Zonnepanelen

Plaatsen

Ga makkelijk duurzaam besparen door zelf groene energie op te wekken. Met zakelijke zonnepanelen op uw dak of land haalt u met gemak rendement uit de gratis energie van de zon. Innova Duurzaam biedt voor elk type netaansluiting en gebouw een passende oplossing. Onze zonnepanelenexperts zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en adviseren u altijd over de juiste fiscale voordelen en subsidiemogelijkheden. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs op locatie, zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken en u een passend voorstel kunnen doen. Zo nemen wij uw energiezorgen uit handen.

Dakverhuur

Altijd al maatschappelijk willen ondernemen? Heeft u daarnaast een bedrijf of een stuk land met een (dak)oppervlakte van minimaal 1.500 m². Innova Duurzaam biedt de perfecte huuroplossing middels een huurconstructie. We huren uw dak of land, nemen de investering op ons en blijven eigenaren van de zonnepanelen. Het enige dat u betaalt, is de maandelijkse energierekening die gelijkstaat aan het bedrag dat u nu voor de energie betaalt. Daarnaast ontvang u maandelijks een huurbedrag, dat wel kan oplopen tot tienduizenden euro’s per jaar.

Lees meer over zakelijk gebruik van zonnepanelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in zodat wij vooraf alle mogelijkheden met u kunnen bespreken en uw wensen in kaart kunnen brengen.


Laadpalen

Innova Duurzaam helpt u graag met een totaaloplossing voor zakelijk elektrisch rijden. Laadpalen, laadpassen én installatie, zo kunt u met uw zakelijke transport makkelijk duurzaam besparen! Wij werken daarvoor samen met de beste partners in de branche zodat u altijd met zekerheid de weg op kan.

Zakelijke laadoplossingen voor iedereen

We bieden alle diensten die nodig zijn voor een zakelijke rijder om onbezorgd elektrisch te kunnen rijden. Onze laadpalen kunnen voor elk type kantoor worden gebruikt en vormen de perfecte basis voor verdere uitbreiding van uw laadlocatie. Met een laadpunt op de zaak kunt u de hele werkdag laden. Zo heeft u altijd de zekerheid dat u en uw collega’s, werknemers of bezoekers de weg weer op kunnen.

Waarom laadoplossingen van Innova Energie?

  • Installatie advies op maat
  • Haal maximaal vermogen & rendement uit uw netwerkaansluiting
  • Al uw energiezaken onder 1 dak

EMS

Het Energie Monitoring Systeem is een online webapplicatie waarmee u energiegegevens, zoals verbruik-, productie- en binnenklimaatgegevens kunt meten, bijhouden en managen. De gegevens kunt u direct bekijken of later terug halen. Met behulp van de software leert u op welke momenten u elektriciteit en gas gebruikt en ontdekt u waar en wanneer u het verbruik kunt verlagen. Zo voorkomt u verspilling en verlaagt u de energierekening.

Ook kunt u al uw energiebesparende acties registeren en bijhouden om te zien welk effect ze hebben op uw totale energieverbruik. Met ons EMS voldoet u tevens aan de wet- en regelgeving (energiebesparingsplicht) over het efficiënt gebruiken van energie.

Direct duurzaam ondernemen wordt dus super makkelijk met het Energie Monitoring Systeem:

  • Verspil geen energie. Ontdek makkelijk waar u onnodig energie verbruikt.
  • Direct besparen, want energie die u niet gebruikt kost ook niets.
  • Duurzaam. Elke langdurige verbetering begint bij kennis.

Vul het formulier in en wij komen z.s.m. bij u terug