Volledige ontzorging bij het verduurzamen van uw onroerend goed

Draag als bedrijf een steentje bij aan een duurzamere wereld, onderneem op een verantwoordelijke manier en voldoe aan de verplichtingen uit het Klimaatakkoord en de EED Energie-audit. Innova Duurzaam helpt ondernemingen van A tot Z door het aanbieden van totaaloplossingen op maat en het geven van advies en begeleiding tijdens het verduurzamingsproces.

Wij nemen uw zorgen uit handen, zodat u meer tijd over heeft waar het echt om draait: uw core business.

Duurzame totaaloplossingen op maat
Projectbegeleiding van A tot Z


Imagoverbetering door MVO
Opbrengsten genereren met oog voor milieu

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Contact opnemen

Onze duurzame topoplossingen

Aan welke duurzame producten kunt u zoal denken?

Zakelijke zonnepanelen

Makkelijk en duurzaam besparen door zelf groene energie op te wekken op uw dak of land. Wij bieden voor elke type netaansluiting en gebouw een passende oplossing.

Wij hebben een breed portfolio aan zonnepanelenprojecten voor diverse grote klanten als de Gemeente Den Haag en de Riva Groep. Hierdoor kunnen wij onszelf expert in zonne-energie noemen.


Doe alvast de gratis dakscan!

… of lees meer over zakelijke zonnepanelen


Dakverhuur

Heeft u een dak of land met een oppervlakte van minimaal 1.500 m²? Verhuur het voor de plaatsing van zonnepanelen!

Middels de huurconstructie van Innova Duurzaam bent u geen eigenaar van de zonnepanelen en hoeft u geen investering te doen. Wel ontvangt u elke maand een huurbedrag. Dit kan tot wel tienduizenden euro’s per jaar opbrengen.


Meer over dakverhuur


Laadpalen

Laadpalen, laadpassen en de installatie. Innova Duurzaam helpt u graag met een totaaloplossing voor zakelijk elektrisch rijden voor elk type kantoor.

Dat is makkelijk, duurzaam besparen op uw zakelijke transport.


Meer over laadpalen


Infraroodverwarming

Infrarood verwarmen is een opkomende duurzame verwarmingstechniek en biedt vele voordelen voor uw onderneming. Zo bespaart u bijvoorbeeld tot wel 50% op uw energiekosten ten opzichte van een gasverwarming! Ook heeft deze techniek een gunstige invloed op de gezondheid én reduceert u de Co2-emissie aanzienlijk.


Als aanvulling op onze duurzame producten kunt u gebruik maken van ons Energie Management Systeem. Met deze nieuwe, moderne tool heeft u op elk moment van de dag real time inzage in het energieverbruik van uw pand(en). Hierdoor kunt u gemakkelijk en snel besparingspotentieel herkennen en direct de effecten zien van uw besparingsacties. Dat is wel zo praktisch.Onze uitgelichte duurzaamprojecten

Maatwerk door Innova Duurzaam

Solar carport    Zonnepanelen project

Zonnepanelen kleine vestiging   

 

Subsidies, fiscaliteiten & wetgeving

SDE++, BOSA, EIA, MIA-VAMIL, Wet milieubeheer, EED-plichtig & meer

Er zijn verschillende reglementen vanuit de overheid waar uw bedrijf van kan profiteren. Denk hierbij aan subsidiemogelijkheden en fiscale voordelen. Innova Duurzaam regelt de aanvraag en zorgt er voor dat u maximaal gebruik maakt van deze profijten. Ook zijn er diverse (jurdische) zaken en verplichtingen vanuit de Nederlandse overheid en de Europese Unie waar aan voldaan moet worden. Ook hier wordt u door Innova Duurzaam volledig van ontzorgd.

➔ Meer over SDE++

➔ Meer over BOSA


Onze Specialist Duurzaam helpt u graag!

 

  • Jarenlange ervaring & kennis van de duurzame markt
  • Expert in complexe duurzaamheidsprojecten
  • Persoonlijke aandacht & snel te bereiken


Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem snel & gemakkelijk vrijblijvend contact op

Onze partners