Duurzaam ondernemen

Draag als bedrijf een steentje bij aan een duurzamere wereld, onderneem op een verantwoordelijke manier en voldoe aan de verplichtingen uit het Klimaatakkoord en de EED Energie-audit. Innova Duurzaam helpt ondernemingen van A tot Z door het aanbieden van totaaloplossingen op maat en het geven van advies en begeleiding tijdens het verduurzamingsproces.

Wij zorgen voor de volledige ontzorging bij het verduurzamen van uw onroerend goed, zodat u meer tijd over heeft waar het echt om draait: uw core business.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact met ons op!

Onze duurzame oplossingen op maat

Kies 1 oplossing of een combinatie om maximaal te besparen

Zakelijke zonnepanelen

Makkelijk en duurzaam besparen door zelf groene energie op te wekken op uw dak of land. Wij bieden voor elke type netaansluiting en gebouw een passende oplossing.

Wij hebben een breed portfolio aan zonnepanelenprojecten voor diverse grote klanten als de Gemeente Den Haag en de Riva Groep. Hierdoor kunnen wij onszelf expert in zonne-energie noemen.


Doe direct de gratis dakscan!

➔ of lees eerst meer over zakelijke zonnepanelen

Infraroodverwarming

Infrarood verwarmen is een opkomende duurzame verwarmingstechniek en biedt vele voordelen voor uw onderneming. Zo bespaart u bijvoorbeeld tot wel 50% op uw energiekosten ten opzichte van een gasverwarming! Ook heeft deze techniek een gunstige invloed op de gezondheid én reduceert u de Co2-emissie aanzienlijk.

Laadpalen

Laadpalen, laadpassen en de installatie. Innova Duurzaam helpt u graag met een totaaloplossing voor zakelijk elektrisch rijden voor elk type kantoor.

Dat is makkelijk, duurzaam besparen op uw zakelijke transport.


Meer over laadpalen

Als aanvulling op onze duurzame producten kunt u gebruik maken van ons Energie Management Systeem van ons label Sustainable Buildings. Met deze nieuwe, moderne tool heeft u op elk moment van de dag real time inzage in het energieverbruik van uw pand(en). Hierdoor kunt u gemakkelijk en snel besparingspotentieel herkennen en direct de effecten zien van uw besparingsacties. Dat is wel zo praktisch.


De voordelen die u ervaart

Duurzame totaaloplossingen op maat
Projectbegeleiding van A tot Z


Imagoverbetering door MVO
Opbrengsten genereren met oog voor milieu

Onze uitgelichte duurzaamprojecten

Maatwerk door Innova Duurzaam

   

   

 

Subsidies, fiscaliteiten & wetgeving

SDE++, ISDE, BOSA, EIA, MIA-VAMIL, Wet milieubeheer, EED-plichtig & meer

Er zijn verschillende reglementen vanuit de overheid waar uw bedrijf van kan profiteren. Denk hierbij aan subsidiemogelijkheden en fiscale voordelen. Innova Duurzaam regelt de aanvraag en zorgt er voor dat u maximaal gebruik maakt van deze profijten. Ook zijn er diverse (jurdische) zaken en verplichtingen vanuit de Nederlandse overheid en de Europese Unie waar aan voldaan moet worden. Ook hier wordt u door Innova Duurzaam volledig van ontzorgd.

➔ Meer over SDE++

➔ Meer over BOSA

➔ Meer over ISDE SubsidiesVragen of benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem snel & gemakkelijk vrijblijvend contact op

  • Lees in onze privacyverklaring hoe wij uw gegevens veilig houden.

 

Onze partners