Grootzakelijk

Als grootzakelijke ondernemer heeft u een visie en daarvoor zet u de grote lijnen uit. U houdt alle ontwikkelingen en trends in uw markt in de gaten, vertaalt dat naar het belang voor uw onderneming en zet strategie om in actie.

Een heldere visie gecombineerd met kennis en deskundigheid is de basis voor een concurrerende positie op de lange termijn. Kansen zien en kansen combineren is hierin essentieel. Dat betekent dat samenwerking op alle aspecten in uw bedrijfsvoering van belang is. Ook een verstandig energiebeleid is onderdeel van uw rendement.

Duurzaam partnerschap

Als energiepartner verbeteren wij het rendement van uw onderneming met scherpe tarieven en duurzame energieoplossingen. Wij hebben een bewezen track record in de begeleiding van grootzakelijke ondernemingen op weg in de duurzame energietransitie.

Geen enkele onderneming is hetzelfde en onze duurzame maatwerkoplossingen gaan verder dan alleen prijs en contract. Onze inzet om u te helpen, zien wij als “een duurzaam partnerschap”. Wij geloven dat dit de enige manier is om toegevoegde waarde te bieden in de huidige markt.

Iedere grootzakelijke markt is uniek en zo is ook onze service! Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons en maak een persoonlijke afspraak.

Bel ons (070 301 66 10)

Onze voordelen op een rij:
  • Altijd een vast contactpersoon met kennis van uw markt.
  • 100% groene stroom.
  • Scherpe energietarieven.
  • Maatwerkoplossingen in diensten, contract en administratie.
  • Praktische adviezen om uw huidige energieverbruik te verlagen.
  • Advies over duurzame energieoplossingen om uw rendement te verbeteren.

Heeft u een verbruik van meer dan 50.000 kWh stroom en/of meer dan 20.000 m3 gas per jaar? Wij bespreken graag extra servicevoordelen. Meer weten over onze grootzakelijke diensten? Maak nu een afspraak met ons accountteam.