Bedrijven en (non-profit) organisaties met een grootverbruikaansluiting

Zakelijk met grootverbruik aansluiting (groter dan 3 x 80 A)

Als bedrijf of (non-profit)organisatie heeft u een visie en vertaalt u alle mogelijkheden naar het belang voor uw bedrijfsvoering. U kent de ontwikkelingen in de markt en zet strategie om in actie om meer bedrijfsresultaat te behalen. Ook een verstandig energiebeleid hoort daarbij. Met zonnepanelen helpen wij u met het terugdringen van uw energiekosten en het behalen van maximaal rendement.

 

Interessante regelingen voor maximaal rendement

Wanneer u de opgewekte elektriciteit direct verbruikt, bespaart u op de energiebelasting en opslag duurzame energie. Daarmee verbetert u het rendement op de investering. Onze zonnepanelenexperts adviseren u in de mogelijkheden van deze regelingen en helpen u in het maken van verstandige keuzes om uw rendement te optimaliseren.

 

SDE++

Als u een bedrijf of (non-profit)organisatie bent met een grootverbruikaansluiting, dan kunt u gebruikmaken van de fiscale regeling Stimulering Duurzame Energieproductie. In een notendop zorgt de SDE++ ervoor dat u gedurende de eerste vijftien jaar na installatie van uw zonnepanelensysteem gegarandeerd een bedrag per kWh ontvangt. In veel gevallen gaat het om een substantieel bedrag dat zelfs de initiële investering dekt.

➔ Lees meer over SDE++

Wij verzorgen kosteloos een haalbaarheidsonderzoek én doen de SDE++ aanvraag voor u.

 

 


Doe de gratis dakscan

Zonnepanelen op uw dak? Met onze digitale dakscan krijgt u direct inzicht in passende mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Op onze dakscan volgt altijd een voorstel op maat. Doe nu de dakscan!
Heeft u een andere type aansluiting?

Lees meer over uw netaansluiting