Oplossingen voor het MKB

Uw jaarlijkse doelstellingen behalen; als mkb’er staat u keer op keer voor deze uitdaging. Daarvoor houdt u alle ontwikkelingen in de gaten die in uw markt van belang zijn en voor uw bedrijf essentieel. Energievraagstukken worden in de bedrijfsvoering ook steeds belangrijker. Het inzetten op duurzame energie vraagt om het maken van verstandige keuzes.  Naast een goede prijs op tarieven, helpen we u ook in het maken van deze keuzes vanuit besparing en rendementseisen. Zo zijn wij uw partner in energiezaken.

Het aantal werknemers en de jaarlijkse omzet van een bedrijf bepalen of een bedrijf gezien wordt als MKB. De voorwaarden:
– Niet meer dan 250 werknemers in dienst (exclusief uitzendkrachten)
– Een jaarlijkse omzet van minder dan € 50 miljoen

Energieadvies op maat voor een beter rendement

Met onze duurzame energieoplossingen dragen wij bij aan het rendement van uw onderneming. Wij nemen uw energie-uitdagingen uit handen, zodat u uw energie kunt steken in uw business. Innova Energie biedt u scherpe tarieven gecombineerd met een contract op maat dat aansluit op de energiebehoeften van uw bedrijf. Wij kijken daarbij onder andere naar piekbelasting, type installatieaansluiting en energiebesparende maatregelen die direct bijdragen aan uw rendement.

Elke mkb’er is uniek en zo is ook onze service! Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons en maak een persoonlijke afspraak.u
Wilt u direct weten wat uw termijnbedrag zou zijn? Vul hieronder dan uw gegevens in en ontdek binnen 1 minuut wat uw maandelijkse energie uitgave zou kunnen zijn!

Ons scherpe ZZP aanbod bereken je hieronderSluit nu uw zakelijke contract af!

Bel ons (070 301 66 10)

Onze voordelen op een rij:
  • 100% groene stroom.
  • Scherpe energietarieven.
  • Een contract dat past bij uw onderneming.
  • Op maat gemaakte administratieve wensen.
  • Binnen 30 seconden een medewerker aan de lijn.
  • Gratis slimme meter voor uw bedrijfspand.
  • Praktische adviezen om uw huidige energieverbruik te verlagen.
  • Advies over duurzame energieoplossingen om uw rendement te verbeteren.