Zakelijk, persoonlijk contact

Als energiepartner verbeteren wij het rendement van uw onderneming met scherpe tarieven en duurzame energieoplossingen. Wij hebben een bewezen track record in de begeleiding van Mkb en grootzakelijke ondernemingen.

Geen enkele onderneming is hetzelfde en onze duurzame maatwerkoplossingen gaan verder dan alleen prijs en contract. Onze inzet om u te helpen, zien wij als “een duurzaam partnerschap“. Wij geloven dat dit de enige manier is om toegevoegde waarde te bieden in de huidige markt.

Iedere onderneming is uniek en zo is ook onze service!
Daarom willen we u graag persoonlijk spreken om het meest voor u te kunnen betekenen.

Bel of mail ons en maak een persoonlijke afspraak.

 Wie zijn u voor geweest?


Voordelen:
 • Persoonlijk en snel contact
  We willen onze zakelijke klanten voor bijvoorbeeld elektra en gas zo snel en vriendelijk mogelijk te woord staan. Om die reden hebben we een team van Accountmanagers klaar staan en krijg je als klant een vast contactpersoon zodat je niet langer dan 6 seconden in de wacht staat.
 • 100% Nederlands bedrijf en 100% duurzame stroom
  Innova Energie heeft geen externe en buitenlandse investeerders. Hierdoor zijn wij in staat om op een andere manier zaken te doen met onze partners. Wij focussen ons op lange termijn relaties en niet op de snelle winst.
 • Alles onder één dak
  Van elektra en gas tot duurzame oplossingen als laadpalen en zonnepanelen. Innova Energie helpt je verder.
 • Eerlijke tarieven
  Wij houden van eerlijkheid en transparantie en hebben geen externe investeerders met een stevig winstoogmerk.
 • Alle vormen van pricing
  Je kunt bij ons kiezen uit een vast, variabel en dynamisch contract. Tevens af te sluiten voor één, twee of drie jaar. Onze Accountmanagers geven je graag op maat advies om te kijken wat de voordeligste oplossing is voor jouw situatie.

 


Krijg direct inzicht in passende mogelijkheden voor uw specifieke situatie voor uw bedrijf. Neem contact op met onze accountmanagers.

Percijn Boermans
Adviseur Energie & Verduurzaming
m: 06 14 644 700
Mail direct naar Percijn

‘Met elke stap die ik zet, verlicht ik de weg naar een energie-efficiënte toekomst waarin het ontzorgen van mijn relaties centraal staat’

 

Ivo Klemann
Accountmanager Commerciële binnendienst
070 204 0174
Mail direct naar Ivo

‘Eerlijk advies over transparante prijzen is waar ik voor sta. Onze klanten écht helpen met hun nadenken over verlaging van energiekosten en daarbij het realiseren van gewenste verduurzaming is waar ik energie van krijg’

 

Rogier Kalvenhaar
Adviseur Energie & Verduurzaming
m: 06 43 457 467
Mail direct naar Rogier

‘Door samen te werken en te innoveren, kunnen we een duurzamere toekomst realiseren waarin groene energie de norm is en onze wereld veerkrachtiger wordt.’

 

Quentin Langeveld
Accountmanager Commerciële binnendienst
070 204 0174
Mail direct naar Quentin

‘Ik geef graag duidelijk en eerlijk advies over energie en duurzame oplossingen’

 

Derya Mavu
Accountmanager Commerciële binnendienst
070 204 0174
Mail direct naar Derya

‘Klanten ontzorgen is waar ik duurzame energie van krijg’

 


Laat uw gegevens achter
en we bellen u terug.


Naast eerlijke tarieven ook interesse in duurzame oplossingen zoals laadpalen of een dakscan? Of wilt u hulp met subsidies, fiscaliteiten of wetgeving? Neem met uw vragen contact op met onze afdeling ‘Duurzaam’. Liever eerst inlezen wat we u kunnen bieden? Kies dan voor ‘Duurzame oplossingen’.