Zakelijke Accu’s

De opslag van elektriciteit in een accu biedt de mogelijkheid om energie te benutten op het moment dat het nodig is. Dit biedt een ideale oplossing voor bedrijven die zelf zonne-energie produceren, een groeiende energiebehoefte hebben of worstelen met netcongestie. Bij Innova Duurzaam voorzien we in batterijoplossingen vanaf 30 kW, waardoor we voor elke situatie een passende oplossing kunnen bieden.

 

De kracht van onze batterijen in een notendop

 • Voorkom verspilling van zonne-energie en optimaliseer energiegebruik
 • Verlaag kosten en vergroot capaciteit
 • Slim verdienmodel met dynamische prijzen
 • Aanbod op maat, voor elke situatie en elke klant
 • In veel gevallen al een terugverdientijd van 5 tot 8 jaar

 

Voordelen

 • Ontzorging van A tot Z:
  Ervaar volledige ontzorging vanaf het begin tot het einde van het traject. Wij regelen alles, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.
 • Vakmanschap en ervaring:
  Onze professionele en ervaren monteurs zorgen voor een vlekkeloze installatie van uw energieopslagsysteem, met aandacht voor kwaliteit en efficiëntie.
 • Duurzame investering: 
  Bespaar direct op energiekosten en maximaliseer uw rendement op zowel financieel als milieuvlak. Uw investering verdient zich spoedig terug!

 

 

Energieopslag
Bij Innova Duurzaam begrijpen we dat energieopwekking een essentieel onderdeel is van een duurzaam energiebeleid voor bedrijven. Door te investeren in energieopwekkingsbronnen zoals zonnepanelen, kunnen bedrijven hun eigen elektriciteit opwekken op een milieuvriendelijke en kostenefficiënte manier. Zonnepanelen zijn een populaire keuze vanwege hun bewezen effectiviteit en snelle terugverdientijd. Door zelf energie op te wekken, kunt u niet alleen uw ecologische footprint verkleinen, maar ook een aanzienlijke besparingen realiseren op uw energierekening. Bovendien biedt de regering en lokale overheden subsidies en belastingvoordelen voor bedrijven die investeren in hernieuwbare energiebronnen, waardoor de overstap naar zelfopwekking nog aantrekkelijker wordt.

Optimaliseer jouw energievoorziening met Innova Duurzaam
Energieopslag speelt een cruciale rol in het realiseren van een veerkrachtige en efficiënte energievoorziening voor bedrijven. Onze geavanceerde energieopslagsystemen bieden een betrouwbare oplossing voor het beheren van piekbelastingen, het opvangen van schommelingen in energieaanbod en -vraag, en het maximaliseren van de waarde van jouw zelf opgewekte energie. Met de batterijoplossingen van Innova Duurzaam kan je overtollige energie opslaan wanneer de vraag laag is en deze vrijgeven wanneer je die nodig hebt, waardoor je jouw energiegebruik optimaliseert en kosten bespaart. Onze batterijen garanderen betrouwbaarheid, efficiëntie en flexibiliteit, waardoor je vol vertrouwen kan bouwen aan een duurzame energietoekomst voor jouw bedrijf.

Waarom energie opslaan?
Energieopslag stelt bedrijven in staat om energie te verzamelen wanneer deze overvloedig beschikbaar en goedkoop is, om deze vervolgens te gebruiken wanneer de vraag hoog is en de energie duurder. Dit helpt niet alleen om kosten te besparen, maar ook om de betrouwbaarheid van de energievoorziening te verbeteren en de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet te verminderen. Met energieopslag kan je jouw bedrijf toekomstbestendig maken tegen onverwachte stroomuitval en piekmomenten in het energieverbruik.

Ontdek de mogelijkheden van onze energieopslagsystemen en bouw mee aan een groene toekomst.
 
vraag een adviesgesprek aan
 


 

Pak het grootser aan

Wij zijn specialisten in duurzame totaaloplossingen en adviseren u graag over de mogelijkheden om zonnepanelen te combineren met andere duurzame oplossingen zoals accu’s en laadpalen.
  
Neem direct contact op!
  
Lees meer over zakelijke accu’s
  
Lees meer over zakelijke laadpalen
  
Lees meer over zakelijke stroom & gas