Dynamisch Energiecontract met de Laagste Inkoopvergoeding

Bereken hieronder direct uw besparing.De laagste inkoopvergoeding van Nederland!

Energie tegen inkoopprijzen

Met een dynamisch contract van Innova Energie bent u vrijwel verzekerd van energie tegen inkoopprijzen. Wij rekenen alleen minimale extra kosten per kWh stroom of m³ gas. Deze extra kosten, ook wel inkoopvergoeding genoemd, zijn bij ons het laagst* van alle leveranciers van dynamische contracten. Zo betaalt u bij ons nooit te veel.

 

Hoe werken dynamische prijzen?

U betaalt de marktprijs voor energie. Voor elektra variëren deze prijzen per uur en voor gas dagelijks. De tarieven liggen vast op de markt en zijn daarom bij alle leveranciers van dynamische contracten hetzelfde. Enkel de inkoopvergoeding verschilt per leverancier. Doordat Innova Energie de laagste inkoopvergoeding* hanteert, bent u bij ons het voordeligst uit.

Afhankelijk van uw verbruik en de energieprijzen op de markt, fluctueert uw maandelijkse energierekening. Wanneer de tarieven laag zijn, kunt u besparen door op dat moment uw apparaten te gebruiken. Bij hogere tarieven is het verstandig even te wachten.

 

Meer weten over Innova Dynamisch?

 

Meer informatie

 

* Peildatum 4-12-2023. De volgende leveranciers zijn in de vergelijking meegenomen: ANWB, Budget Energie, easyEnergy, Eneco, Frank Energie, Innova Energie, NextEnergy, Tibber, Vrijopnaam en Zonneplan.