Over Innova Energie

Met bijna 15 jaar ervaring in de energiebranche zijn we een stabiele leverancier en partner in energiezaken. Zowel voor onze zakelijke als onze particuliere klanten. Wij zijn gevestigd in Den Haag-Leidschenveen, maar hebben klanten door heel Nederland.

➔ Bekijk onze merken

 

Onze missie

Het is onze missie om onze klanten bewust met energie om te laten gaan en ze een afgewogen keuze te laten maken op basis van gemak, duurzaamheid, prijs en innovatie.

 

Onze visie

Wij willen zoveel mogelijk consumenten en ondernemers voorzien in energieoplossingen die duurzaam, betrouwbaar en betaalbaar zijn én opbrengsten geven voor zichzelf, de maatschappij en de economie. Zo helpen wij hen een actieve bijdrage te leveren aan de energietransitie en alle energiedoelen voor een duurzame samenleving.

 

Onze kernwaarden

Makkelijk, Duurzaam, Besparen met een vleugje Innovatie.

Door duurzame innovatieve oplossingen makkelijk te maken kunnen we energie, tijd en geld besparen. Onze kernwaarden overlappen elkaar op veel punten, dit maakt dat de waarden elkaar versterken en aanvullen. Zo kunnen we onze missie en visie waarmaken en samen met u werken aan een duurzame toekomst.

 

Samen.

Naast duurzame energie willen wij ook zoveel mogelijk positieve energie leveren aan de wereld om ons heen. Daarom steunen wij regelmatig verschillende maatschappelijke organisaties en goede doelen én werken wij soms met hun samen. Teruggeven aan de maatschappij, dat doen wij graag.

➔ Bekijk onze maatschappelijke projecten

 

Team Innova Energie

Wij bouwen niet alleen aan duurzame relaties met onze klanten, partners en instanties, maar ook met onze medewerkers. Team Innova Energie is de motor achter het succes dat we de afgelopen jaren hebben geoogst. Dit geeft aan dat we goed op weg zijn. En die weg willen we voortzetten. Alleen samen krijgen we dit voor elkaar. Daarom staan we altijd open voor medewerkers die onze duurzaamheidsvisie onderschrijven en zich daarvoor 100% inzetten.

➔ Bekijk hoe het is om te werken bij Innova Energie & zie onze vacatures

 

Onze waarden