Onze waarden

Ons bedrijfshart klopt net als uw ondernemershart: met passie.

Onze visie is dat wij willen voorzien in energieoplossingen voor ondernemers die duurzaam, betrouwbaar en betaalbaar zijn en opbrengsten geven voor de ondernemer, de gemeenschap en de economie. Wij geloven dat ondernemers nog veel actiever kunnen zijn in hun bijdrage aan de energietransitie en daarmee bijdragen aan alle energiedoelen voor een duurzame samenleving.

Missie

Het is onze missie om tot de beste te behoren op het gebied van energielevering en duurzame energieoplossingen voor ondernemers. Innova Energie is uw partner in energiezaken. Dit doen wij met inzichtelijke, transparante voorwaarden en directe open communicatie.

Onze waarden

Wij ondernemen met gevoel, verstand en passie. Drie begrippen waarmee wij, samen met u, willen bijdragen aan betaalbare en schone energievoorzieningen en u als ondernemer helpen te kiezen voor duurzame en kostenbesparende energie-initiatieven en -oplossingen.

Daarin zijn wij ambitieus. Ons doel is om voortdurend te verbeteren en in uw belang te zoeken naar innovatieve, duurzame en kostenbesparende energieoplossingen. Dit doen wij door klantgericht werken te verankeren in het DNA van ons bedrijf.

Met passie en betrokkenheid hebben wij oog voor de steeds veranderende behoeften van onze klanten. Ook al zijn wij nog jong; onze stip aan de horizon wordt steeds verlegd.

Wij werken vanuit realiteit, met durf en daadkracht aan een nieuwe en betere toekomst, voor u en onszelf.

Samenwerken is de mantra van ons succes. Wij helpen eerst u, dan elkaar en delen onze kennis en vaardigheden om de beste oplossingen te vinden voor ú: onze klant.

Voor u als ondernemer

Wij zijn er voor u als ondernemer. Met duurzame energieoplossingen dragen wij bij aan het succes van uw onderneming. Het maakt ons niet uit of u nog klein of groot bent. Wij begrijpen uw zaken en de klanten die u bedient. Met onze energieoplossingen helpen wij u competitief te blijven in een concurrerende markt door u te helpen energie te besparen en, als het kan, te verdienen aan wat u overhoudt. Wij zien digitalisering van processen in de keten als vanzelfsprekend en benutten de kansen die dit geeft. Samen met u willen wij veranderingen mogelijk maken!

 

Wij gaan graag met u in gesprek, om uw wensen nog beter te begrijpen en u het hele verhaal te vertellen, waarmee u echt slimme keuzes kunt maken. U stopt de energie in waar u goed in bent. Doen wij dat ook.

 

 

Contact met Innova Energie

Meer uit uw energie halen? Ik help u graag!