Zakelijke zonnepanelen

Zonnepanelen voor ondernemers

Uw eigen duurzame energie opwekken met zakelijke zonnepanelen en tegelijkertijd rendement halen uit gratis energie van de zon. Een aantrekkelijk aanbod voor iedere ondernemer die zijn bedrijfsresultaat wil verbeteren door verstandige keuzes te maken.

Zonnepanelen voor uw bedrijfspand of woning zijn een slimme investering én uw bijdrage aan een betere wereld. Dat geldt voor elk scenario; of het nu gaat om een fabriekshal met een grootverbruikaansluiting, de kantine van uw sportvereniging of uw eigen woning. Elk type netaansluiting en gebouw heeft zijn eigen voordelen en daar komen natuurlijk ook verschillende voorwaarden bij kijken. Maar ook SDE+ subsidie behoort tot de mogelijkheden.

Advies op maat voor elk dak en elke aansluiting


Type netaansluiting (groot- of kleinverbruikaansluiting)

Innova Energie biedt voor elk type netaansluiting en gebouw een passende oplossing. Onze zonnepanelenexperts zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en adviseren u altijd over de juiste fiscale voordelen en subsidiemogelijkheden. Zij komen graag vrijblijvend bij u langs op locatie, zodat zij de mogelijkheden kunnen bekijken en een passend voorstel kunnen doen. Met een business case op maat en een heldere prijsindicatie nemen zij uw energiezorgen uit handen.


Waarom is Nederland geschikt voor zonnepanelen?

In Nederland heeft u minimaal 1.000 zonuren nodig en die uren worden ruimschoots gehaald. Zo heeft het KNMI in 2016 zelfs aan de kust 1.880 zonuren gemeten. Dus zelfs op de minst gunstige plaats haalt u nog rendement. Komt uw opbrengst boven uw eigen verbruik uit? Dan kunt u energie terugleveren tegen de prijs die u betaalt. De technologie van zonnepanelen is volwassen, de prijzen zijn de laatste 10 jaar met 80% gedaald en als ondernemer kunt u genieten van speciale fiscale voordelen.


Doe de gratis dakscan

Zonnepanelen op uw dak? Met onze digitale dakscan krijgt u direct inzicht in passende mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Op onze dakscan volgt altijd een voorstel op maat. Doe nu de dakscan!