Heeft u hulp nodig met inloggen?

Soms lukt het niet om in ons klantenportaal in te loggen. Hieronder hebben we de meest gestelde vragen voor u verzameld. U kunt ook direct telefonisch contact met ons op te nemen. Binnen 30 seconden heeft u een medewerker aan de lijn.

Wat zijn mijn inloggegevens?

Uw gebruikersnaam is uw klantnummer en uw wachtwoord heeft u ontvangen bij het aanvragen van uw Mijn Innova account. Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik dan bij Mijn Innova op “Wachtwoord vergeten?” U ontvangt dan een e-mail om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
Heeft u nog niet eerder ingelogd op ons klantenportaal? Neem contact op met onze klantenservice, dan maken wij meteen een account voor u aan.

Wat is mijn klantnummer?

Het klantnummer is een uniek nummer van 7 cijfers dat gekoppeld is aan uw gegevens. U vindt uw klantnummer op uw facturen, in uw contract of in de e-mails waarin wij met u contact hebben gehad.

Inloggen lukt niet. Wat nu?

Het kan dat u het klantnummer en/of wachtwoord verkeerd heeft ingevuld of nog geen account heeft. Controleer uw klantnummer en stel uw wachtwoord opnieuw in via “Wachtwoord vergeten?”. Lukt het inloggen daarna nog steeds niet? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

U kunt uw wachtwoord snel en eenvoudig wijzigen in Mijn Innova. Bent u uw wachtwoord vergeten? Dan kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen via “Wachtwoord vergeten?”.

Mijn Innova werkt niet goed. Wat nu?

Het is mogelijk dat u een verouderde versie van uw browser gebruikt of cookies weigert. Is dit niet het geval? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Bellen is sneller

Binnen 30 seconden advies of hulp nodig? Wij helpen u graag!