Duurzaam

Voor wie is deze aanbieding geldig?

Iedere particulier met een dak waar zonnepanelen op geplaatst kunnen worden mag aan deze actie meedoen. U hoeft dus geen klant te zijn van Innova Energie om van deze deal te profiteren!

Ik heb een vraag over mijn aanmelding bij het zonnepanelencollectief

Voor vragen over je aanmelding kun je terecht bij de zonnestroom-experts van SolarNRG op 0174 – 444 171.

Hoe werkt de samenwerking tussen SolarNRG en Innova Energie?

Voor het Innova Energie Zonnepanelencollectief werken wij samen met SolarNRG, een zeer betrouwbare partij met meer dan 100.000 tevreden klanten en 21+ jaar ervaring met het installeren van zonnepanelen.

SolarNRG regelt de aanmelding, installatie, facturatie en afhandeling van het proces rondom de installatie van uw zonnepanelen. Voor vragen daarover kun u dus bij hen terecht op 0174 – 444 171 of via innovacollectief@solarnrg.nl.

Hoe draagt dit bij aan de energietransitie?

Door een eerlijkere verdeling van de kosten bevorderen we de groei van duurzame energie en investeren we in een toekomstbestendig netwerk. Dit is essentieel voor het realiseren van onze gezamenlijke doelstellingen op het gebied van duurzaamheid.

Zijn er uitzonderingen op deze kosten?

Specifieke situaties kunnen leiden tot uitzonderingen. Wij adviseren u om onze klantenservice te contacteren voor meer informatie over uw persoonlijke situatie en eventuele uitzonderingen.

Wat kan ik doen om mijn kosten te minimaliseren?

Optimaliseer uw energieverbruik door energie-intensieve activiteiten te plannen op momenten van hoge zonne-energieproductie. Dit vermindert de hoeveelheid energie die u teruglevert en kan leiden tot lagere terugleveringskosten.

Kan ik bezwaar maken tegen deze kosten?

We begrijpen dat elke verandering vragen of zorgen kan oproepen. We nodigen u uit om contact op te nemen met onze klantenservice om uw specifieke situatie te bespreken. We zijn er om u te helpen en te zorgen dat u goed geïnformeerd bent over deze nieuwe maatregel.

Verandert dit de aantrekkelijkheid van zonnepanelen?

Hoewel er kosten verbonden zijn aan het terugleveren van energie, blijft het investeren in zonnepanelen voordelig. Deze kosten dragen bij aan de duurzaamheid en efficiëntie van ons energienetwerk, wat op de lange termijn ten goede komt aan alle gebruikers.

Wat zijn de voordelen voor mij als klant?

Deze maatregel biedt u duidelijkheid over de bijdrage die u levert aan het onderhoud en de stabiliteit van het energienet. Het zorgt voor een transparante kostenstructuur en ondersteunt de duurzaamheid van ons energienetwerk, wat bijdraagt aan een groenere toekomst.

Hoe worden deze kosten berekend?

De vaste terugleveringskosten zijn gebaseerd op de hoeveelheid energie die u jaarlijks aan het net teruglevert. We hebben verschillende schalen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat deze kosten eerlijk worden verdeeld, afhankelijk van uw bijdrage aan het net.